Carwash cadeau

Een origineel geschenk!
cadeau PuntoBlu2

Nog geen Cadeau?  Al eens aan een carwash cadeau gedacht? een waskaart twv 50€ met gratis : extra wastegoed - cockpitdoekje - cockpithandschoen - gastendoekje.    Dit alles in een mooie geschenkverpakking!

lees meer

Nu ook te Bornem!

vanaf 21 februari 2023
Nu ook te Bornem klein.JPG

Punto Blu neemt kwaliteitscarwash Meeus te Bornem over.

Wij hebben het genoegen te melden dat vanaf 21 februari 2023 wij u ook van dienst zijn te Bornem strategisch gelegen tussen Beveren en Mechelen.  Wij voegen een 3e vestiging toe aan onze carwash portefeuille.  Carwash Meeus maakt dan deel uit van de Punto Blu familie.  Wat kan u verwachten?  Aan de uitstekende kwaliteit voegen wij een vleugje Punto Blu toe ten voordele van het gebruiksgemak van onze klanten.  Betaalterminal, nummerplaatherkenning, online account, waspas in alle vestigingen bruikbaar, ruimere openingsdagen, ... en last but not least ... onbeperkt wassen! voor meer info unlimited.puntoblu.be / www.puntoblu.be

Tot binnenkort in één van onze vestigingen.

Punto Blu

Waskaarten Carwash Meeus

blijven geldig
foto waskaart

Best Carwas Meeus klant,

Graag informeren wij u over het gebruik van je carwash Meeus waspas.  Alle waspassen met saldo’s in omloop blijven ook na de overname geldig. Je hoeft hiervoor niks te ondernemen.  Vanaf 21 februari kan je met deze kaart aan de kiosk vooraf uw waspgrogramma keizen en afboeken van het saldo van het tegoed op je kaart, slagboom gaat open en je kan doorrijden tot bij een van onze operatoren.   Het gekozen programma wordt dan automatisch doorgestuurd naar de installatie.  Vermits je reeds vooraf betaald hebt, staat er niemand meer op het einde van de ketting.  Na uw wasbeurt rijd je bij groen licht door tot in de stofzuigzone en kan je gebruik maken van het gratis stofzuigen.

Verder bieden wij je een online account aan voor het beheer van je waskaart.  Indien je hiervan gebruik wenst te maken, spring dan even binnen aan de balie.  Je ontvangt dan een ticket met login en paswoord.

Wij kijken er naar uit je te verwelkomen in één van onze vestigingen,

Veel wasplezier,

Punto Blu