Punto Blu

Concept

Uw wagen verdient kwaliteit coverfoto programma

Ons stijlvol, transparant gebouw heeft alles in huis om uw wagen te doen stralen. Een volautomatische installatie zorgt voor een optimaal wasresultaat. Hoe? Onze laatste generatie machines zijn voorzien van een contourvolgend hogedruksysteem. En u kunt gerust zijn. Wij garanderen u een 100% krasvrije wasbeurt.

Uw wagen poetsen is een plezier

Bij Punto Blu® zijn er minimale wachttijden. Wij soigneren tot 120 auto’s per uur. U hoeft dus helemaal niet lang te wachten op uw herboren wagen. Het enige wat u moet doen is een van de vier programma’s kiezen. Achteraf kunt u uw auto gratis en overdekt stofzuigen. Ondertussen kunnen uw kinderen zich amuseren in de speeltuin.

Efficiëntie en milieuvriendelijkheid

Ons motto. Wij gebruiken geen agressieve producten. Dat willen we uw wagen en het milieu niet aandoen. We recycleren ook meer dan 95% van de 800 liter water per wagen die we gebruiken. Ook dat is efficiëntie.

Maak het uzelf gemakkelijk

Gebruik de voordelige Punto Blu®-waskaart. In plaats van per beurt te betalen, laadt u een bedrag op uw waskaart. Het is heel eenvoudig én u krijgt korting! Hoeveel?

  • Waskaart 50 euro =    +5% = 52,5 euro

  • Waskaart 100 euro = +10% = 110 euro

  • Waskaart 200 euro = +15% = 230 euro

  • Waskaart 500 euro = +20% = 600 euro